Цели свет прича о томе! Сјајни студент из Крагујевца добио награду за откриће у подручју медицине након објављивања методологије лечења дијабетеса, које ће спасити милионе живота!


У међувремену: Доктори из наше земље скривају учинковити лек у тајном споразуму с апотекама, који нормализује шећер једном заувек и сваке године извлаче новац од људи, прописујући скупе лекове и поступке!


Ове године се догодило нешто невероватно на Eвропском конгресу дијабетолога. Сва публика је стајала 10 минута и пљескала момку који је на бини. Био је то Милан Радисављевић - студент из Крагујевца. Он је предложио употребу јединствене формуле која допушта потпуно излечити дијабетес и спречити смртоносне последице.

Миланов рецепт био је револуционаран, а прво су га прихватиле научне структуре и започеле његову примену. У развоју лека учествовали су стручњаци сa Института за дијабетологију, Главне медицинске академије и многи други стручњаци. Лек је већ произведен и показује одличне резултате.

На који начин нови лек може спасити милионе живота и зашто ће га грађани наше земље моћи набавити по врло сниженој цени прочитајте у наставку текста...

Новинар: ''Милане, ви сте један од десет најинтелигентнијих студената медицине у свету. Зашто сте се одлучили да се бавите баш проблемима из поља дијабетологије?"

Милан: Не волим о томе јавно говорити, мотив је приватне природе. Пре неколико година мој отац је умро од дијабетеса. Изгледало је као да је све у реду, а онда је изненада умро, потпуно неочекивано. Тада сам почео проучавати проблеме са дијабетесом. Био сам шокиран када сам схватио да је већина лекова у апотекама бескорисна хемија која само штети целом телу. Мој отац их је пио сваки дан.

У протекле три године потпуно сам се фокусирао на ову тему. У процесу истраживања појавила се нова метода којом можемо решити превисок шећер, о којој сада сви причају. Схватио сам да сам открио нешто ново. Али нисам ни могао замислити да би то изазвало толики интерес.

Новинар: "Је ли истина да су вас хтели ухапсити одмах након објаве вашег открића?"

Милан: Да, 3 дана након мог говора на конференцији. Срећом запослени у Институту за дијабетологију су ме одмах контактирали. Помогли су ми у решавању ове ситуације..

Новинар: "И шта се догодило?"

Милан: Неки од главних играча на тржишту бојали су се могућег договора главног медицинског института и друге установе за развој иновативног лека. Лек који сам открио ће људе потпуно решити повишеног шећера и биће изврстан начин за побољшање стања панкреаса и гуштераче. Мало знам о томе, али лекови за повишен шећер су један од најпрофитабилнијих сегмената на тржишту. Нико не жели изгубити милионе или милијарде због неког студента. Очито су рачунали на чињеницу да ништа не разумем и да нико неће стати у моју одбрану. Но, чим су адвокати ушли у случај, постало је јасно да им напади на мене неће баш тако лако успети.

Новинар: "Након тога, више није било проблема?"

Милан: Није било проблема, али чим су се појавиле објаве о мојој методи лечења, одмах сам почео примати понуде да продам идеју. Неки Французи су се први јавили, нудећи 120 хиљада еура. Посљедња понуда је била од Американца који је власник фармацеутске куће. Хтели су купити комплетно моје истраживање и рецепт за 35 милиона долара. Сада сам променио број телефона и не идем на друштвене мреже јер сваки дан ме гњаве понудама за куповину на свим каналима комуникација.

Новинар: "Али колико знам, ви нисте продали формулу?"

Милан: Да, тако је. Нисам то могао урадити. Шта би се догодило да сам продао патент? Одмах би забранили производњу по овој формули и још више повећали цену својих лекова. Можда сам млад, али нисам идиот. У овој ситуацији људи се више не би могли лечити. Један од страних доктора ми је рекао да би такав лек требао коштати најмање 500 еура. То није решење. Ко га може купити по тој цени?

Због тога кад сам од вас добио понуду за гостовање у емисији , одмах сам пристао. Радили смо с најбољим стручњацима у Европи. Било је невероватно. Сада је лек прошао клиничка испитивања и доступан је за коришћење.

Развој лека координирао је професор Андрија Гверо, дијабетолог на медицинском институту. Замолили смо га да прича о новом леку, својим плановима и да ли се може набавити у Србији?

Новинар: "Која је бит идеје господина Милана? То заправо помаже решити се повишеног шећера?"

Проф. Андрија Гверо: Идеја колеге Милана нови је приступ борби против упала простате. Уосталом, како делују стандардни лекови? Снажно шире крвне жиле и ублажавају симптоме боли анестетицима. Истовремено, оштећују крвне жиле и срце, сваки пут повећавајући ризик од можданог или срчаног удара. Али они не делују на главни узрок повишеног шећера - нарушена функција гуштераче. Проблем и даље постоји и сваким коришћењем таквих лекова постаје све гори .

Миланова идеја омогућава вам чишћење малих артерија од угљен диоксида и доводи до уклањања главног узрока превисоког шећера. То вам омогућава да се потпуно решите дијабетеса. Био је потребан велики број медицинских стручњака како би развили учинковит лек који спречава дијабетес у свакој фази.

Овај резултат је постигнут захваљујући бриљантној идеји студента Милана и напорног рада огромног броја доктора и медицинских стручњака за развијење формуле коју је предложио Милан да би добили учинковит лек који спречава повишен шећер у било којој фази.

Новинар: "Али већина ипак користи лекове из апотеке, зар не?"

Проф. Андрија Гверо: То је чињеница, али исто тако је чињеница да лекови присилно шире крвне жиле и жиле срчаног система система, оштећују њихове зидове, преоптерећујући гуштерачу и срце. Да, уклањају симптоме шећера и особа се накратко осећа боље. Али укупно гледано, негативно утичу на тело уз минималан позитиван ефекат на њега. Уз њихову помоћ, решити се повишеног шећера је немогуће. Ако погледате састав лекова у апотекама, јасно је да их не треба користити.

Новинар: "Је ли дијабетес стварно толико опасан?"

Проф. Андрија Гверо: Јесте ли видели статистику смртности у Босни и Херцеговини? Знате ли колико људи умире од болести везаних за дијабетес? 63 посто! Готово две трећине. Свако ко је умро од посљедица затајења бубрега, затајења срца, можданог удара, дијабетичког стопала итд., у почетку је имао проблема с дијабетесом. Сви! На Западу је одавно познато шта узрокује кардиомиопатију (умирање срчаног мишића).Тај проблем се мора решавати, а као посљедица тога, активност ће бити добра чак и у 90. години. Али ако уклањате само посљедице а не узроке, можете сваки дан пити шаку лекова и резултат ће бити нула.

Новинар: "Како се зове овај лек? Можете ли укратко рећи о његовом деловању?"

Проф. Андрија Гверо: Назив лека је "Диадропс". Делотворан због сложеног учинка на тело и његовог јединственог састава, углавном с високо концентрисаним природним лековитим екстрактима . "Диадропс" у потпуности чисти гуштерачу и панкреас , чисти генитоуринарни систем и бубреге. Обнавља нормалну снабдевеност крвљу, процеси некрозе су заустављени. Шећер престаје "слати" инфекцију у генитоуринарни систем. Након завршетка лечења, здравље је потпуно обновљено, шећер се нормализује, ризик од развоја можданог или срчаног удара остаје елиминисан, проблеми с очима, бубрезима и сви остали повезани симптоми нестају.

Приступили смо овом питању потпуно озбиљно и одговорно. Лек није само још један скуп хемикалија који би био једнак оним које већ имамо у апотекама, већ је јединствена комбинација високо концентрисаних биљних екстраката. То га чини не само учинковитим, већ и потпуно сигурним за коришћење.

Дословно 2-3 дана након почетка узимања лека, особа је потпуно сигурна од већих компликација са дијабетесом. Затим следи чишћење и обнављање гуштерче. За разлику од хемијских производа, "Диадропс" нема негативних учинака на срце или друге органе.

Диадропс дистрибуирамо у Србији више од годину дана и провели смо анкету међу 50.000 наших клијената:
Резултати анкетног истраживања:
1) Нормализација шећера и престанак неугодне боли - 99% испитаника
2) Лакоћа и учинковитост лечења - 100% испитаника
3) Побољшање oпштег стања - 92% испитаника
4) Нису уочене нуспојаве и зависност - 100% испитаника

Новинар: Да ли ће се Диадропс продавати у апотекама?

Проф. Андрија Гверо: Покушали смо продавати Диадропс у апотекама. Међутим, одлучили смо раскинути уговоре о продаји Диадропс-е у апотекама у Србији 09.6.2021. због чињенице да почели су продавати наш производ с великом маржом - 180 - 200 еура по пакету!

Представници апотека су изјавили да је такво поскупљење оправдано јер је Диадропс оно што пацијентима треба за лечење. Нико више неће трошити новац на старе лекове сваки месец, када можете узети терапију Диадропс-е и заборавити на проблеме са здрављем.

Људи престају куповати старе лекове против повишеног шећера или прениског шећера! А то, према њиховом мишљењу, доводи до огромних губитака за апотеке! Зато су значајно подигли цену на Диадропс!

У складу с тим, произвођач Диадропс-е раскинуо је уговор са свим апотекама! Уместо да водите бескористан рат с апотекама које продају производ пет пута скупље произвођач је прешао само на интернетску продају! На овај начин купцима можемо понудити најбољу цену!

Новинар: Колико кошта Диадропс?

Проф. Андрија Гверо:Сазнавши за превару коју су радиле апотеке , Институт за дијабетологију предложио је покретање програма суфинансирања и пружање финансијске помоћи нашем онлине пројекту! У склопу програма они су спремни надокнадити 50% цене производа! Као резултат тога, цена са 50% попуста је само 3700 RSD!

Новинар: Колико дуго ће трајати програм суфинансирања по којем се производ може купити 50% јефтиније?

Проф. Андрија Гверо: PAŽNJA! Акција у којој Диадропс можете наручити уз 50% попуста (само за 3700 RSD уместо 7400 RSD), трајаће 2 недеље: od 00:00:01 do 23:59:59 или до нестанка залиха које су договрене да ће бити пуштене у продају путем пројекта суфинансирања од стране Института за дијабетологију (30 000 комада). Из тог разлога препоручујем да Диадропс што пре наручите. Програм се неће поновити ускоро!

Новинар: Где купити оригинални Диадропс да се не би десило да добијемо копију?

Проф. Андрија Гверо: Напомена: постоји само једна опција за куповну оригиналног производа, а то је путем испуњавања службеног формулара.
Одмах након разговора, послаћемо захтев вашем уредништву за постављање службеног формулара за наручивање на ваш сајт! У формулар морате унети своје име и презиме, уписати број телефона и кликнути "НАРУЧИТЕ СА 50% ПОПУСТА"!

Не бојте се оставити своје податке! У овој фази, за наручивање производа са попустом, све што требате учинити је дати своје име и број телефона , захваљујући којем ће вас наши оператери моћи контактирати ! Они ће вам пружити детаљније информације о производу и одговориће на сва питања о лечењу.
Плаћање - само приликом преузимања робе од доставне службе.

Напомена, акција са 50% попуста траје само до (укључујући и цели тај дан), или до истека залиха !

Пожурите да извршите вашу наруџбу пре него што попуст пређе на следећег читаоца, ваша јединствена понуда завршава за:

:

Повољно!
7400 RSD3700 RSD
150KM 75KM
180KM 90KM

Остало је још x комада

Коментари: 14
Прикажи све коментарe
  • Популарно
  • По времену
Дамир
04.02.2021

Имао сам проблема с повишеним шећером. ја сам возач камиона. Већ сам био на лечењу у болници, било је тако лоше. Након што сам узео Диадропс, више немам проблема Сад се заустављам да поједем шта год хоћу, свких 4-5 сати.

Одговори
12
Зоран
04.02.2021

Стално ме боли стомак и ослабила ми је потенција. Желим веровати да ће ми Диадропс помоћи ... Још уз овакав попуст...

Одговори
10
Маја
04.02.2021

Купила сам мужу овај лек. Сад више нема дијабетес, а потенција је... Ух :)

Одговори
20
Милан
05.02.2021

Читао сам о овом леку у медицинском часопису. Био је то стручни чланак неког познатог доктора дијабетологије...

Одговори
8
Ана
05.02.2021

Диадропс стварно пуно помаже! Натерала сам мужа да га користи, скоро је добио удар. Хвала Диадропс на свему, упалило је. препоручујем

Одговори
9
Лазар
05.02.2021

Користио сам терапију - помогло је. Али узећу још једну кутију као превентивну меру ...

Одговори
13
Марко
06.02.2021

Наручио сам! Сутра очекујем испоруку

Одговори
20
Милош
06.02.2021

Узимам 2 седмице - престао сам трчати у WC!!!

Одоговори
7
Наташа
06.02.2021

Апотеке само гледају како ће зарадити што више. Продају лоше лекове, а толико су скупи да више немамо ни новца за њих. Тако сам захвална што сада можемо набавити Диадропс с попустом.

Одоговори
11
Мирјана
06.02.2021

Прочитала сам рецензије и схватила да га морам набавити! Наручићу.

Одговори
18
Милица
06.02.2021

Врло је једноставно наручити. Пакет смо примили дан након наручивања. Хвала вам пуно!

Одговори
16
Иван
07.02.2021

Ово је чудо. Имао сам проблем с кретањем и проблем с потенцијом. Проблеми са срцем, притисак...Све због шећера. А сада је све нестало. Свима препоручујем Диадропс

Одговори
15
НАРУЧИ СА 50% ПОПУСТА